MEDLEMSKAB

Odense Teaterkor optager løbende nye medlemmer. Nodekendskab er en fordel, men ingen betingelse. Vi stræber efter at få god ligevægt mellem stemmerne, så p.t. er der optagelse af sopraner og alter på venteliste.

Tenorer og basser er meget velkomne til at kontakte korets formand eller næstformand med henblik på et besøg.
Vi øver mandage fra kl. 19.00-21.30.

Hvis der efter et besøg en koraften fortsat er interesse for at blive optaget i koret, aftales en kort optagelsesprøve med dirigenten. Ved optagelsesprøven prøves stemmeleje, stemmens spændvidde og renhed, desuden er der en lille kort øvelse i rytmegengivelse.

Interesseret? Så kontakt os endelig:)

Med venlig hilsen

Formand Dorte Folkmann
Tlf. 40 31 34 39

Næstformand Tania Friborg
Tlf. 31 65 02 86

Spændende sange som I synger!

“I er glade – et harmonisk kor – god ro over koret og samtidig energi.. Spændende sange som I synger .. bredt repertoire og fortolkningen af velkendte sange er gode.. man bliver glad og står og nynner ..den der dynamik den er fed.. dygtige musikere der er med …Publikum bliver glade … synes det er godt det I laver !

Dygtig dirigent — den måde han leder på —meget god kontakt med koret og godt kropssprog ..

Helle, publikum ved Foyer koncerter på Odense Teater
Teatergænger

Fire veloplagte foyerkoncerter om året !

Odense Teaterkor synger fire veloplagte foyerkoncerter om året på Odense Teater i Jernbanegade. Koncerterne ligger inden forestillingsstart i barfoyeren og er gratis. Alle er velkomne.

Teaterkoret blev stiftet i 1998 og har medvirket i flere forestillinger på teatret. Efterhånden er koret blevet helt sit eget, men dukker ind imellem op på teatret med koncerter og i 2018 var koret, med stor succes, en del af forestillingen Hændelsen.

Line Hede Simonsen - Kommunikationsmedarbejder

Ros for korets flotte lyd!

Efter at have fulgt Odense Teaterkor i nogle år, koncerter i teatrets foyer, kirkekoncerter i området, vil jeg gerne udtrykke ros for korets flotte lyd lyd og begejstrede stemmer samt et spændende og varierede repertoire!

Willy Hansen
Hortonom

Man får lyst til at danse og synge med;)

Fantastisk kor – sikke et repertoire… det er nogle rigtig gode julesange. Man får lyst til at danse og synge med. Jeg lagde mærke til at sangerne smiler ud til publikum.
Man bliver virkelig i godt humør af at høre Odense Teaterkor – og Johns Lennons den skiller sig jo altid ud.

Gitte - gæst ved Julekoncerten, 8. december 2019 i Odeon, Odense.