HVEM ER VI?

Odense Teaterkor er et rytmisk kor på pt 34 medlemmer. Vores samarbejde med Odense Teater udmøntes i at vi fire gange om året giver koncert i foyeren 45 minutter før en forestilling.

Udover foyerkoncerterne synger vi kirkekoncerter, medvirker ved musikgudstjeneste, synger på julemarked og i øvrigt til forskellige arrangementer hvor vores rytmiske repertoire kan give tilhørerne en god musikalsk oplevelse. Til koncerterne akkompagneres koret af en pianist og en bassist. ‪

Korets historie:
Koret har sin oprindelse i forbindelse med en teaterforestilling.
I 1997 søgte Odense Teater nogle amatørsangere til at medvirke i forestillingen Spillemand på en tagryg som kor og statister. Forestillingen havde premiere Nytårsaften og spillede frem til d. 5. marts 1998. Allerede i januar var der ytret et stort ønske om at koret skulle fortsætte som et folkekor, og Odense Teater bakkede op om ideen.

Efterfølgende medvirkede koret ved enkelte forestillinger og startede også de nu traditionelle foyerkoncerter. I det daglige blev der arbejdet med sang, dans og bevægelse, men da det efterhånden ebbede ud med teaterengagementerne, blev sangen den egentlige aktivitet.

I 2006 ændrede koret navn fra Odense Teaters Folkekor til Odense Teaterkor.

Læs mere om vores repertoire

Spændende sange som I synger!

“I er glade – et harmonisk kor – god ro over koret og samtidig energi.. Spændende sange som I synger .. bredt repertoire og fortolkningen af velkendte sange er gode.. man bliver glad og står og nynner ..den der dynamik den er fed.. dygtige musikere der er med …Publikum bliver glade … synes det er godt det I laver !

Dygtig dirigent — den måde han leder på —meget god kontakt med koret og godt kropssprog ..

Helle, publikum ved Foyer koncerter
Teatergænger